Ελένη Μενεγάκη: Πλησιάζει η… ημερομηνία λήξης; Η κατρακύλα της εκπομπής συνεχίζεται!

Ελένη Μενεγάκη! Ένα… αστέρι πέφτει-πέφτει ή παρουσιάστρια που πλησιάζει η… ημερομηνία λήξης; Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha επέστρεψε πριν από περίπου δύο εβδομάδεςστους δέκτες μας και όλα μοιάζουν φέτος να είναι αλλιώς! Όχι, ο τηλεοπτικός «στρατός» της δεν ήταν εκεί για να την περιμένει. Ο τηλεοπτικός «στρατός» της δεν ήταν εκεί για να την αγκαλιάσει ζεστά και να την απογειώσει στον έβδομο, τηλεοπτικό ουρανό. Ο τηλεοπτικός της «στρατός» δεν ήταν εκεί για να την κάνει για ακόμα μία φορά… «βασίλισσα».

Οι μέρες παιρνούν και η «Ελένη» βγαίνει κάθε μέρα στον αέρα μέσα από το κανάλι της Κάντζας και οι επιδόσεις της στην καλύτερη περίπτωση είναι απλά συμπαθητικές. Τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που προκαλούσαν ίλιγγο αγγίζοντας μέχρι και το 30,0% και το 35,0% μοιάζει να αποτελούν οριστικά παρελθόν.

Παρά το γεγονός ότι μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες πέρασαν οι πάντες από πλατό της «γαλανομάτας μάγισσας» (από τον πρόεδρο του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, μέχρι τον Πέτρο Κωστόπουλο, το ζευγάρι Αθερίδη-Καρύδη και την Αση Μπήλιου), δημιουργώντας τεράστιο ντόρο γύρω από την εκπομπή και το όνομά της, ο ντόρος αυτός δεν αποτυπώθηκε σε ποσοστά τηλεθέασης.

Το ραβασάκι της Nielsen καθημερινά λέει άλλα! Και για του λόγου το αληθές; Η υψηλότερη επίδοση κατά μέσο όρο της εκπομπής μέχρι και την περασμένη Τετάρτη ήταν 17,6% και 22,8% στα νεανικά κοινά, ενώ υπήρξε και μέρα που… κατρακύλησε κατά μέσο όρο στο 12,6% και στο 16,8% στα νεανικά κοινά. Το γεγονός φυσικά έχει θορυβήσει

ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα η ομάδα της να είναι σου λέει, σε απίστευτη… εγρήγορση!

Πάντως, οι φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν την Ελένη να έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση μέχρι και στον ίδιο το… Θεό να βρεθεί στο πλευρό της, μπας και κάνει το θαύμα του, για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται!!!

Read More

And More