Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει αγκαλιά με την μικρή Μαρίνα στην παραλία, φορώντας μόνο τα μαγιό τους!

Μετά το τέλος της εκπομπής της για την φετινή σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Αφού επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά της αρκετά νησιά των Κυκλάδων, επέστρεψε στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου.

Μπορεί, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ανάγκασαν να επιστρέψει για λίγες μέρες στην Αθήνα, ωστόσο, αμέσως μόλις ξεμπέρδεψε με όσα είχε να κάνει στην πρωτεύουσα, πήρε το πλοίο και γύρισε κοντά στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, και τα παιδιά τους.

Βέβαια, η οικογένεια δεν παρέμεινε για πολύ στην Άνδρο, αφού πραγματοποίησε διήμερη απόδραση στην Μύκονο. Η Ελένη Μενεγάκη είχε χρόνια να βρεθεί στο νησί των ανέμων και φέτος βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα πέρασμα στο πλαίσιο των διακοπών της.

Από σήμερα, όμως, όλοι βρίσκονται ξανά μαζί στα Άχλα και κάνουν τις βουτιές τους στην αγαπημένη παραλία τους. Μάλιστα, πριν λίγα λεπτά, η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία που έβγαλε με την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα.

Καθισμένες στην ακροθαλασσιά, φορώντας μόνο τα μαγιό τους, αγκαλιασμένες και έχοντας πλάτη στον φακό, μαμά και κόρη πόζαραν ατενίζοντας το γαλάζιο του Αιγαίου. “… μικρές στιγμές μεγάλης άξιας”, ήταν το σχόλια που συνόδευε το τρυφερό στιγμιότυπο.

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς… λιώσαμε!

Read More

And More