Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με ροζ μπικίνι πάνω σε σκάφος και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της!

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της στα Άχλα της Άνδρου και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμιότυπα από την ανέμελη καθημερινότητά της στον επίγειο παράδεισό της.

Έτσι, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια -που επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης τουλάχιστον για φέτος- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια νέα φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πάνω σε σκάφος, φορώντας ένα ροζ μπικίνι που αναδεικνύει άψογα το καλλίγραμμο κορμί της.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ελένη φαίνεται να απολαμβάνει το καυτό ήλιο, ενώ πίσω της διακρίνονται τα καταγάλανα νερά της η πιο φημισμένης παραλίας της Άνδρου.  Χωρίς ίχνος μακιγιάζ -όπως άλλωστε συνηθίζει να κυκλοφορεί τους καλοκαιρινούς μήνες- και με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο, δείχνει ανανεωμένη και ξεκούραστη.

Στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της, η Ελένη ρώτησε τους followers της: “Ποια ήταν η πιο ωραία στιγμή του φετινού καλοκαιριού;” κι εκείνη έσπευσαν να της απαντήσουν, αφού πρώτα της χάρισαν τα likes τους.

Read More

And More