Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου με φόντο τον Θερμαϊκό!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να διαθέτει ένας από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram στην Ελλάδα, όμως γενικότερα αποφεύγει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές της με τους followers της, μένοντας στο περιεχόμενο της δουλειάς της. Υπάρχουν φορές, βέβαια, που η γνωστή παρουσιάστρια κάνει εξαιρέσεις και μας δείχνει τρυφερά στιγμιότυπα από την οικογένειά της.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ωραία Ελένη ταξίδεψε στην όμορφη Θεσσαλονίκη με αφορμή μια επαγγελματική υποχρέωση, την οποία φυσικά συνδύασε με ξεκούραση και διασκέδαση. Συνοδοιπόρος της σε αυτή την εκδρομή δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της επιλογή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περπάτησε στα Λαδάδικα, έκανε βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης και φυσικά γεύτηκε το υπέροχο φαγητό που προσφέρει τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες. Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, θέλησε να απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές που ζει στη συμπρωτεύουσα και έτσι πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της με φόντο το Θερμαϊκό Κόλπο, σημειώνοντας: ” Ποσό τυχεροί είμαστε που στην καρδιά του Χειμώνα πετύχαμε μια ηλιόλουστη μέρα για βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη!”

Το ζευγάρι είναι full in love!

Read More

And More