Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στην αυλή του σπιτιού της με καλοκαιρινή διάθεση! [pics]

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές, μιας και αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Alpha και να αποχωρήσει από την τηλεόραση μετά από 30 σχεδόν χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Όλο αυτό το διάστημα, η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Intagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, καθώς λατρεύει την επικοινωνία μαζί τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, λοιπόν, θέλησε να παρουσιάσει στους followers της την αυλή του σπιτιού της στα Μελίσσια, για την οποίο είναι πολύ περήφανη και δεν είναι λίγες οι φορές που είχε μιλήσει γι’ αυτόν μέσα από τις εκπομπές της.

Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε σε διάφορες γωνιές της, φορώντας ένα μίνι κόκκινο φόρεμα με λευκά prints και ίσια πέδιλα, εντυπωσιάζοντας με τις ναζιάρικες πόζες της ανάμεσα στο πράσινο και την απαράμιλλη ομορφιά της.

“Στου σπιτιού μου την αυλή…” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τα πέντε στιγμιότυπα, τα οποία απέσπασαν χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More