Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στο νέο της γραφείο στο Mega! Φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζεται πυρετωδώς για την… Megάλη της επιστροφή! Η αγαπημένη παρουσιάστρια μετά από έναν χρόνο περίπου τηλεοπτικής απουσίας επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση για να μας κρατάει καθημερινά συντροφιά.

Η Ελένη Μενεγάκη δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις του Mega στη Συγγρού, σε καθημερινή βάση και κάνει συσκέψεις μαζί με τους συνεργάτες της για το περιεχόμενο του νέου επαγγελματικού της βήματος. Μάλιστα, το TLIFE είχε “τσακώσει” την παρουσιάστρια έξω από τα γραφεία του μεγάλου καναλιού, όπου είχε βρεθεί για ακόμη μια φορά για τις απαραίτητες συζητήσεις πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το νέο της επαγγελματικό περιβάλλον. Η παρουσιάστρια ποζάρει στο γραφείο της στο Mega, γεμάτη ενθουσιασμό για την τηλεοπτική της επιστροφή!

Η παρουσιάστρια δεν σχολίασε κάτι στη λεζάντα της ανάρτησής της. Αντιθέτως έβαλε καρδούλες και αποκάλυψε την τοποθεσία της.

Read More

And More