Ελένη Μενεγάκη: Ρομαντική απόδραση στην Άνδρο με τον σύζυγό της! [pics]

Την Παρασκευή το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη άφησε για λίγο την πρωτεύουσα και ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί των Κυκλάδων, που δεν είναι άλλο από την Άνδρο. Η παρουσιάστρια του Alpha τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί το συγκεκριμένο νησί, καθώς αποτελεί τόπο καταγωγής του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου. Συνεπώς, η Άνδρος κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Ελένη αποφάσισε να αποδράσει στο όμορφο νησί μαζί με τον άνδρα της ζωής της και να περάσουν μαζί μαγικές στιγμές μακριά από τον θόρυβο της πόλης. Η αλήθεια είναι πως η οικοδέσποινα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των φωτογράφων, αφού για πολλούς είναι πρότυπο.

Αυτή τη φορά όμως, η λαμπερή Ελένη αποκάλυψε τις όμορφες στιγμές που ζει μόνη της. Ειδικότερα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, διάφορες φωτογραφίες με την χριστουγεννιάτικη Άνδρο αλλά και με τους κατοίκους της περιοχής. Βέβαια, το στιγμιότυπο που κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε τα likes να πέφτουν βροχή, ήταν εκείνο με τον σύζυγό της, Μάκη. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More