Ελένη Μενεγάκη σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «Τα πρώτα χρόνια σε έτρεμα»

Καλεσμένος στην παρέα της «Ελένης» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Επειδή είχαμε καιρό να βρεθούμε, η παρουσία μου εδώ λειτουργεί σαν βαρόμετρο. Θυμάμαι την κάθε φορά που συζητάμε και σε βρίσκω απαράλλακτη και καλύτερη!», είπε αρχικά ο ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια του αποκάλυψε πως τα πρώτα χρόνια έτρεμε την παρουσία του. «Έμπαινες με το πλατύ σου χαμόγελο, εγώ γιατί είχα ταχυπαλμία και έλεγα «Θοδωρή, κάτσε μαζί μου, μην τα κάνω σαλάτα και δεν ξανάρθει ποτέ!». Δεν ντρέπομαι να το πω», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρθηκε στην ωριμότητα των 50, αλλά και την πορεία αναστοχασμού που ακολούθησε.

«Αλίμονο αν μεγαλώνοντας δεν βελτιωνόμαστε, δεν γινόμαστε καλύτεροι. Εάν έχεις επαφή με τον εαυτό σου μπορείς να δεις τα λάθη σου, εάν είσαι αρκετά τίμιος με τον εαυτό σου να δεις που χωλαίνεις και ναι, μπορείς να το βελτιώσεις. Νομίζω ότι οι άνθρωποι στη σύγχρονη εποχή ενηλικιωνόμαστε όλο και αργότερα, ειδικά δε αν κάνεις δουλειές δημιουργικές ή πράγματα που σε απασχολούν ή πάρα πολύ, σχεδόν δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις προς τα μέσα.

Έχω υπερβεί τα 50, παρόλα αυτά καταλαβαίνω πράγματα για τον εαυτό μου των 40 και λέω “καλά, είναι δυνατόν να ήμουν τόσο ανώριμος και να είχα αυτή τη συμπεριφορά;”. Κατάλαβα φέτος ότι εγώ, που γενικά είμαι καλοσυνάτη ιδιοσυγκρασία, ότι πολλές φορές είμαι νευρικός ή να έχω ένα ξέσπασμα θυμού ή εκνευρισμού καλύτερα, που μπορεί να κρατάει λίγο, αλλά να είναι πολύ έντονο», δήλωσε.

Read More

And More