Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια βραδινή εμφάνιση έχοντας τον Μάκη Παντζόπουλο στο πλευρό της! [pics]

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να είναι μαζί αρκετά χρόνια και να έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 3,5 ετών Μαρίνα, όμως ο έρωτάς τους παραμένει αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου. Η μικρή επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την όμορφη σχέση του ζευγαριού, όπως και ο μυστικός γάμος τους στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια είναι ευγνώμων για όσα της έχει χαρίσει η ζωή και συνεπώς δεν σταματά στιγμή να χαμογελά.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ελένη και ο Μάκη έδωσαν το “παρών” στο δείπνο αγάπης της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, περνώντας έτσι την ημέρα των ερωτευμένων με τον καλύτερο τρόπο. Η παρουσιάστρια βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ιδιαίτερη γιορτή.

Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που η «ΕΛΠΙΔΑ» «γιορτάζει» αυτή την ημέρα, θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», έτσι ώστε να λειτουργεί η Μονάδα ως Κέντρο Αριστείας με στόχο τέσσερα στα τέσσερα παιδιά να γίνονται εντελώς καλά.

Read More

And More