Ελένη Μενεγάκη: Στο αεροδρόμιο με σύσσωμη την οικογένεια πριν αναχωρήσουν για Μαλδίβες [pics]

Σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την οικογένεια της! Είναι γνωστό ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια λατρεύει τη θάλασσα και προτιμά να περνά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά φορώντας το μαγιό της και αγναντεύοντας τα γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού Ωκεανού. Πλέον, το ταξίδι στις Μαλδίβες αποτελεί μια συνήθεια της ωραίας Ελένης, την οποία φυσικά λατρεύει όλη η οικογένεια!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το υπέροχο ταξίδι της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού τα τελευταία χρόνια έχει έρθει πολύ κοντά με τους διαδικτυακούς φίλους της χτίζοντας μια δυνατή σχέση. Η γνωστή παρουσιάστρια, λοιπόν, όλες αυτές τις ημέρες δεν σταματά να μας να μας δείχνει στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες ημέρες στο νησί, πότε δικές της και πότε των παιδιών της!

Λίγο πριν αναχωρήσουν για τις Μαλδίβες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά, Άγγελο, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Με casual look και έχοντας όλοι την καλύτερη διάθεση, οι πέντε τους ανυπομονούσαν να φτάσουν στον προορισμό τους. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη έχουν μεγαλώσει πολύ, με τα μεγαλύτερα να την φτάνουν και να την ξεπερνούν στο ύψος.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More