Ελένη Μενεγάκη: Στο θέατρο με την κόρη της! Φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μας έχει συνηθίσει σε βραδινές εξόδους αλλά το βράδυ της Δευτέρας έκανε μία εξαίρεση. Η παρουσιάστρια του Alpha έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και απόλαυσε το φανταστικό έργο που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κακλέας, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Έλλη Τρίγγου. Μάλιστα, η όμορφη Ελένη πήγε στο θέατρο με την καλύτερη παρέα. Τη διάσημη μητέρα της συνόδευσε η Λάουρα, η μεγάλη κόρη που έχει αποκτήσει η παρουσιάστρια με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη και την Λάουρα, λίγο πριν μπουν στο θέατρο να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η 13χρονη κόρη της παρουσιάστριας έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει μια ολόκληρη δεσποινίδα! Η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να ποζάρει στους φωτογράφους μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της, ενώ δεν άφησε στιγμή το χέρι της, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο προστατευτική μητέρα είναι.

Φυσικά, για ακόμη μια φορά η Ελένη Μενεγάκη δεν πέρασε απαρατήρητη. Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μία chic εμφάνιση, επιλέγοντας total black outfit, το οποίο συνδύασε με off-white παλτό και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Φορώντας το πιο πλατύ της χαμόγελο μπήκε στο θέατρο μαζί με την γλυκιά της κόρη.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

Στην ελισαβετιανή Αγγλία, ο νεαρός συγγραφέας Γουίλιαμ Σαίξπηρ αναζητά απεγνωσμένα μια μούσα που θα τον εμπνεύσει να γράψει το νέο του θεατρικό έργο που ζητούν επίμονα οι πάτρωνές του. Τη βρίσκει στο πρόσωπο της πανέξυπνης Βιόλας, μιας νεαρής θαυμάστριας που λατρεύει τη δουλειά του νεαρού ποιητή Σαίξπηρ και λαχταρά να γίνει ηθοποιός, παρ’ ότι την εποχή εκείνη η υποκριτική αποτελούσε αυστηρά ανδρικό προνόμιο και οι γυναίκες απαγορευόταν να ανέβουν στη σκηνή. Έτσι, η Βιόλα μεταμφιέζεται σε άνδρα προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα παράσταση. Μία τρυφερή και μοναδική ιστορία αγάπης αναπτύσσεται μεταξύ του Σαίξπηρ και της νεαρής κοπέλας, μία ιστορία που θα εμπνεύσει τον σπουδαίο δραματουργό να γράψει ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά κείμενα όλων των εποχών, το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Η παράσταση έχει στον κεντρικό της άξονα μια ερωτική ιστορία, ωστόσο αποτελεί και έναν εξαίσιο «φόρο τιμής» προς το ίδιο το θέατρο και τους ανθρώπους που το αγαπούν και το υποστηρίζουν. Είναι γεμάτο από αναφορές στα έργα του Σαίξπηρ και παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο την εποχή του και την ακμή του αγγλικού θεάτρου. Μέσα από την φανταστική αυτή ιστορία, παρουσιάζονται και πολλά πραγματικά πρόσωπα όπως η Βασίλισσα Ελισάβετ Α’ (την οποία υποδύθηκε η Τζούντι Ντεντς στην ομώνυμη ταινία «Skakespeare in love», κερδίζοντας Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για μια ερμηνεία μονάχα έντεκα λεπτών, μια από τις συντομότερες που έχουν ποτέ λάβει Όσκαρ).

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More