Ελένη Μενεγάκη: Τα παιχνίδια με τα παιδιά της στον κήπο μετά το τέλος της εκπομπής [pic]

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που παρά την μεγάλη, επαγγελματική πορεία που έχουν, προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια την βλέπουμε σε κάποια επίσημη βραδινή έξοδο, αν και είναι μία από τις αγαπημένες γυναίκες των φωτογράφων.

Η τρυφερή μανούλα μπορεί να έχει μια αυξημένη επαγγελματική καθημερινότητα, όμως όταν γυρίζει σπίτι αφιερώνεται στα παιδιά και τον σύζυγό της. Ο χρόνος μαζί τους είναι πολύτιμος και η Ελένη, ενώ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την δουλειά της, δίνει στην οικογένειά της απόλυτη προτεραιότητα. Το απόγευμα της Πέμπτης, η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής, επέστρεψε σπίτι και άρχισε τα παιχνίδια με τα μικρότερα παιδιά της στον κήπο.

Μάλιστα, μοιράστηκε το συγκεκριμένο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τον κήπο του σπιτιού της. Ντυμένη casual και χαμογελαστή ποζάρει στον φωτογράφο της. Παράλληλα, συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία και με μια λεζάντα:”… παιχνίδια στον κήπο μας”.

Δες την φωτογραφία:

 

Read More

And More