Ελένη Μενεγάκη: Θα… λιώσεις με την φωτό και το μήνυμα για την Μαρινούλα της που γιόρταζε!

Μία φορά μαμά, για πάντα μαμά… Η΄ μάλλον για να ακριβολογώ, για πάντα… χαζομαμά! Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στη γνωστή κατηγορία των μαμάδων που είναι κολλημένες με τα παιδιά τους. Που είναι… αυτόκολλητες, που ζουν κι αναπνέουν γι΄αυτά! Με άλλα λόγια; Μπορεί να είναι η… Απόλυτη, όμως, πάνω απ ΄όλα είναι μαμά και είναι μία μαμά σαν όλες τις άλλες. Είναι μία μαμά σαν όλες εμάς…

Τα παιδιά της Ελένης είναι όλη της η ζωή! Είναι ο αληθινός της πλούτος… ‘Ετσι, κάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη της γι ΄αυτά το κάνει με κάθε τρόπο!

Αυτό ακριβώς έκανε και χθες το απόγευμα! Χθες που το Μαρινάκι της γιόρταζε. Ναι, το “καρεμελάκι” της είχε την γιορτή του και η μαμά Ελένη, εννοείται πως έπλεε σε πελάγη ευτυχίας… Πελάγη που δεν πλημμυρίζουν μόνο από το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, αλλά από όλα τα χρώματα της αγάπης… Της πιο αγνής, αληθινής, ανιδιοτελούς αγάπης του κόσμου. Αυτής της μάνας για το παιδί της…

Η ωραία Ελένη ,λοιπόν, ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω τρυφερό ενσταντανέ της μικρής Μαρινούλας με την μπαμπά της, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Η απέραντη αγάπη σαν την θάλασσα… Χρόνια πολλά Μαρινούλα μας”!!!!!

Όσο για το πόσα like συγκέντρωσε αυτή η φωτογραφία της Ελένης; Πάνω από 40.000 μέσα σε μόλις δύο-τρεις ώρες μιας και τα like έπεφταν βροχή!!!

Read More

And More