Ελένη Μενεγάκη: Θλιμμένη “βασίλισσα” σήμερα η Ελένη! Αυτό που αντίκρισε απλά δεν υπάρχει…

Θλιμμένη “βασίλισσα” θυμίζει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! H “βασίλισσα” του Alpha όχι σήμερα δεν είναι στα καλύτερά της και στα πιο… λαμπερά της και η αλήθεια είναι πως με αυτό που αντίκρισε από το πρωί δεν θα μπορούσε αυτή την πρώτη Παρασκευή του Δεκέμβρη να πετά ξένοιαστη στο τηλεοπτικό ουρανό μας, καβάλα πάνω στο ροζ συννεφάκι της!

Σήμερα η Ελένη θα μπορούσε να χριστεί άνετα και… “βασίλισσα του χιονιού”, μετά τις χθεσινές παγωμένες επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης, οι οποίες όπως είναι λογικό προκάλεσαν παγετό στην καρδιά της και φυσικά έφεραν και την εποχή των παγετώνων και στο γραφείο της καθημερινής, μεσημεριανής εκπομπής του Alpha, όπου και έχει σημάνει κανικά συναγερμός!

Ναί, οι χθεσινές επιδόσεις της “Ελένης” στους πίνακες τηλεθέασης πολύ απλά δεν υπάρχουν… Η εκπομπή της Απόλυτης σημείωσε ιστορικό χαμηλό, πέφτοντας μέχρι και κάτω από την… βάση του 10,0% στον πίνακα της Nielsen, με την Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία να βλέπει τον ημερίσιο μέσο όρο τηλεθέασης της εκπομπής της, να είναι… μονοψήφιος.

Δυστυχώς, ο εφιάλτης των μονοψήφιων ποσοστών τηλεθέασης χτύπησε και την πόρτα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μέχρι τώρα μπορεί να ζοριζόταν σοβαρά κάθε μέρα σε ότι έχει να κάνει με τις μετρήσεις, μπορεί η εκπομπή της σε επιμέρους τέταρτα να έκανε μονοψήφια, όμως, ποτέ μέχρι τώρα ή… σχεδόν ποτέ δεν είχε υπάρξει η μέρα που το καθημερινό μαγκαζίνο του Alpha θα τερμάτιζε στους πίνακες τηλεθέασης με μονοψήφιο συνολικό μέσο όρο τηλεθέασης.

Ε, αυτή η μέρα τελικά ήρθε και είναι η σημερινή. Η “Ελένη” χθες σημείωσε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης μόλις 9,4%, με την εκπομπή να φτάνει στο νεανικό, δυναμικό κοινό το 11,4%!

Φυσικά αυτός ο καταποντισμός της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης αποτυπώθηκε και σε όλα τα ηλικιακά κοινά, με την γαλανομάτα “μάγισσα” του Alpha να μην έχει καταφέρει να μαγνητίσει κανένα ηλικιακό κοινό.

Και για να καταλάβεις με… αποδείξεις το μέγεθος της τηλε-καταστροφής και του πανικού, σου αναφέρω τις επιδόσεις της Ελένης σε όλα τα γυναικεία κοινά, που υποτίθεται πως είναι τα κοινά στα οποία η γνωστή παρουσιάστρια σαρώνει.

Πιο συγκεκριμένα στις γυναίκες από 15-24 ετών η εκπομπή άγγιξε το 12,3%, στις γυναίκες από 25-44 ετών το 11,5%, στις γυναίκες 45-54 ετών το 7,4% και στις γυναίκες 55+ το 11,7%!!!

Καλά, για τα ανδρικά κοινά καλύτερα να μην σου μιλήσω… Μόνο ένα θα σου πω, υπάρχει ανδρικό, ηλικιακό γκρουπ, στο οποίο η χθεσινή εκπομπή της Ελένης έκανε το… απίστευτο 1,6%!!!

Όπως καταλαβαίνεις ,λοιπόν, μετά απ ΄όλα αυτά δεν έχει σημάνει απλά συναγερμός στην εκπομπή όπως ήδη σου είπα, αλλά έχουν ηχήσει μαζί και οι… σειρήνες του πολέμου.

Read More

And More