Ελένη Μενεγάκη: Θυμάται τις αγαπημένες της στιγμές στον Alpha λίγο πριν τους τίτλους τέλους της εκπομπής της [pics]

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha ύστερα από 15 χρόνια έχει ξεκινήσει! Η ξανθιά παρουσιάστρια πρόκειται να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, που την ακολούθησαν πιστά όλα αυτά τα χρόνια, την Τετάρτη 1 Ιουλίου βάζοντας μία άνω τελεία στην επιτυχημένη καριέρα της.

Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής η ωραία Ελένη είχε ανακοινώσει on air ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά της στον Alpha, αφού από την επόμενη σεζόν θέλει να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και να κάνει όλα όσα δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη κάθισε στην καρέκλα του μοντάζ μαζί με τους συνεργάτες της, έκανε μια αναδρομή σε αυτά τα 15 χρόνια και θυμήθηκε αγαπημένες στιγμές μαζί με την ομάδα της. Δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη διαδικασία της διαλογής η ίδια σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

Στιγμές γεμάτες συναισθήματα… αναμνήσεις… Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Alpha. Κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!”.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε!

Read More

And More