Ελένη Μενεγάκη: Το άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών στην Άνδρο πριν τη μεγάλη επιστροφή

Στην Άνδρο περνά το καλοκαίρι της η Ελένη Μενεγάκη. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η δημοφιλής παρουσιάστρια αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στο νησί που λατρεύει, αφού ήταν και αυτό που έμελλε να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της.

 Το προσωπικό καταφύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου, είναι το συγκρότημα κατοικιών που διαθέτει ο δεύτερος στα Άχλα. Εκεί οι δυο τους μαζί με την κόρη τους Μαρίνα αλλά και τα τρία ακόμη παιδιά της παρουσιάστριας από τον γάμο της μ τον Γιάννη Λάτσιο, ηρεμούν και απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη πριν αναχωρήσει για τον επίγειο παράδεισό της, φρόντισε να τακτοποιήσει όσες περισσότερες επαγγελματικές εκκρεμότητες μπορούσε με την προετοιμασία για τη νέα της εκπομπή που θα σημάνει και ένα νέο κεφάλαιο στην τηλεοπτική της καριέρα, να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, την παρουσιάστρια θα πλαισιώνουν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ενώ παράλληλα στις διαπραγματεύσεις συμπεριλαμβάνεται και ο Σάββας Πούμπουρας. Όσον αφορά τη μαγειρική, σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife  επικρατέστερος φαίνεται να είναι ο Βασίλης Καλλίδης ο οποίος όμως δε θα μπορεί να δίνει καθημερινά το “παρών”.

Η παρουσιάστρια ωστόσο έχει επιλέξει για λίγες μέρες να τα αφήσει όλα πίσω της και να αποφορτιστεί χαλαρώνοντας στην Άνδρο μέχρι να επιστρέψει για να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Συχνά μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της στο κυκλαδίτικο νησί. 

Δες παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More