Site icon TLIFE

Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο ξέσπασμα για τους ψεύτικους λογαριασμούς που φέρουν το όνομά της (pics,vid)

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί αυτή τη σεζόν να μην βρίσκεται στη συνηθισμένη θέση της στην τηλεόραση και να μην έχει με τους τηλεθεατές την επικοινωνία που συνήθιζε να έχει τα τελευταία 20 χρόνια, όμως είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια φροντίζει τακτικά να μοιράζεται με τους πάνω από 1.000.000 διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της δίνοντάς τους μια γεύση από την καθημερινότητά της εκτός τηλεόρασης.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ενημερώσει τους followers της για ένα σοβαρό θέμα, το οποίο την απασχολεί πολύ εδώ και καιρό. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια μέσα από μερικά βίντεο στο Instagram τους θύμισε ότι διατηρεί έναν και μοναδικό λογαριασμό στον εν λόγω ιστότοπο και όλα τα υπόλοιπα προφίλ που φέρουν το όνομά της είναι ψεύτικα.

Καθισμένη στον καναπέ του κήπου του σπιτιού της, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε ήρεμα και ψύχραιμα σ΄όλους εκείνους που τη ρωτάνε για τους υπόλοιπους λογαριασμούς με το όνομά της και επισήμανε ότι εκείνη διαχειρίζεται μόνο έναν.

Η Ελένη Μενεγάκη ξεσπά για τους ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν το όνομά της

Το TLIFE έψαξε και βρήκε τον ψεύτικο λογαριασμό που “κληρώνει” πλούσια δώρα χρησιμοποιώντας το όνομα της ξανθιάς παρουσιάστριας.

© 2024 tlife.gr