Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών της λίγο πριν την πρεμιέρα της

Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι, το οποίο σε λίγες ημέρες λαμβάνει τέλος και δίνει τη θέση του στο φθινόπωρο!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια με το που ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις έφυγε από την πρωτεύουσα και ταξίδεψε για την Άνδρο, ώστε να περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης μετά από μια απαιτητική χρονιά. Η Άνδρος είναι το ησυχαστήριο της Ελένης και μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της πέρασαν πολύ ποιοτικό χρόνο ως οικογένεια.

Μετά την Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την οικογένειά της επισκέφτηκαν και τα νησιά του Ιόνιου Πελάγους, που παραδοσιακά επιλέγουν κάθε καλοκαίρι, όπως το Μεγανήσι. Η λαμπερή παρουσιάστρια συχνά πυκνά μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές της, δείχνοντας πιο χαλαρή και ευτυχισμένη από ποτέ. 

Η παρουσιάστρια μπορεί να επέστρεψε στην Αθήνα και στο γραφείο της στο Mega, ώστε να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν, ωστόσο μάζεψε υπέροχες αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι! Η πρεμιέρα της «Ελένης» έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και η Ελένη Μενεγάκη είναι πανέτοιμη να μας καλησπερίσει ξανά με την καλύτερη διάθεση!

Δες όλες τις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη:

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More