Εδώ θα σου πούμε τι πάει λάθος με αυτό το αγόρι (και όλα τ’ αγόρια)!

Ας προσδιορίσω για αρχή πως ο τίτλος “τι πάει λάθος με τ’αγόρια” κάνει focus στον beauty χαρακτήρα και πως μακάρι να μπορούσα να ξέρω τι πάει λάθος στα άλλα, αλλά, λυπάμαι, δεν έχω τις απαντήσεις (ούτε καλά, καλά για τον εαυτό μου!). Μπορώ, όμως, να σου πω τι κάνουν λάθος τα αγόρια σε σχέση με την ομορφιά. Υπερ-ψεκάζονται! Στην πράξη αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι δυο στενά παρακάτω κι εσύ καταλαβαίνεις ότι έρχονται!

Και από πού κι ως πού ξέρω εγώ για το υπερψέκασμα; Γιατί έγινε έρευνα από την Old Spice στην οποία συμμετείχαν 2.000 αγόρια και κορίτσια από 13 έως 25 ετών, όπως επίσης 1.000 μητέρες αγοριών που βρίσκονται στην εφηβεία. Από την έρευνα, λοιπόν, προέκυψε ότι το 75% των αγοριών, το 83% των κοριτσιών και το 72% των μητέρων κρίνουν πως το… υπερψέκασμα είναι πρόβλημα!

Και ο λόγος που συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα, πάντα, με την έρευνα τα αγόρια πιστεύουν ότι το άρωμά τους φεύγει πολύ γρήγορα και πως ο μόνος τρόπος να παρατείνουν την μυρωδιά είναι να βάζουν πολύ, πολύ περισσότερο.

Αλήθεια, έχεις μυρίσει πρόσφατα κάποιον που το έχει παρακάνει με το άρωμά του; Φοβάσαι κάποιες φορές ότι μπορεί να το κάνεις εσύ; Στείλε comment κι έλα να το συζητήσουμε!

Read More

And More