Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα… φιλίας και αγάπης που στέλνει στον ΑΝΤ1! Ο Γιάννης Λάτσιος ακούει;

Τελικά οι παλιές αγάπες και συνεργασίες πάνε στον Παράδεισο και πιο συγκεκριμένα στον… Παράδεισο Αμαρουσίου! Κυρίως, όταν περάσει κι ο καιρός και φύγει ο αρχικός πόνος και η αρχική πίκρα του… αποχωρισμού, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα.

Έτσι ,λοιπόν, κάτι που τα χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη έφυγε από τον ΑΝΤ1 είναι πλέον πολλά, κάτι που και οι δύο πλευρές (κανάλι και παρουσιάστρια) έχουν ξεπεράσει αυτό το ηχηρό, τηλεοπτικό διαζύγιο, κάτι που το πρώην… στεφάνι της Απόλυτης έχει επιστρέψει για ακόμα μία φορά στον ΑΝΤ1 και κρατά στα χέρια του το τιμόνι του προγράμματος, ε η “γαλανομάτα μάγισσα” αποφάσισε να την κάνει την… υπέρβασή της!

Αποτέλεσμα; Την ακούσαμε σήμερα το μεσημέρι να στέλνει στον ΑΝΤ1… μήνυμα φιλίας και αγάπης! Ένα μήνυμα μέσα από το οποίο ουσιαστικά θέλησε να μας πει και να τους πει, πως… “προς τι το τηλεοπτικό μίσος και ο αλληλοσπαραγμός”; “Αγάπη μόνο παιδιά” και τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα!

Έλα, ο Γιάννης Λάτσιος ακούει; Δεν μπορώ να πω, μ ΄αρέσει πάρα πολύ όταν η ελληνική τηλεόραση γίνεται… οικογενειακή υπόθεση.

Όμως, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που οι συνεργάτες της Ελένης άρχισαν να σχολιάζουν πλάνα από την χθεσινή εμφάνιση του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ,”Late Night”.

Τότε ακριβώς η Ελένη έσπευσε να ρωτήσει για το αν ισχύει και φέτος η απαγόρευση που είχε ανακοινώσει πέρσι ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με την οποία τα κανάλια αν ήθελαν να παίξουν αποσπάσματα από το πρόγραμμά του, θα έπρεπε να καταβάλουν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Διαφορετικά; Απαγορευόταν η αναμετάδοση πλάνων made in ΑΝΤ1.

“…Καταρχήν δεν θυμάμαι…Αυτή η απαγόρευση ισχύει ακόμα; Πέρυσι είχε δώσει μια απαγόρευση ο ΑΝΤ1 να μην παίζουμε και γενικότερα να μην παίζουν τα άλλα κανάλια πλάνα από το πρόγραμμά του. Αυτό φέτος ισχύει;» ρώτησε αρχικά η Ελένη, για να πάρει την απάντηση από τους συνεργάτες της, πως αυτή η απόφαση πλέον έχει αρθεί και κάπως έτσι την ακούσαμε να στέλνει το παρακάτω μήνυμα το οποίο μπορούμε να πούμε πως είναι αναμφισβήτητα ένα μήνυμα σαν να λέμε… “η θετική πλευρά της τηλεοπτικής ζωής!”

“…Σίγουρα; Δεν θέλω να έχω στεναχώριες με κανέναν. Θέλω αγάπη παντού παιδιά. Αγάπη και στο χώρο μας. Αγάπη παντού. Αγάπη, ευτυχία, χαρά, ηρεμία, ας αφήσουμε αυτά τα προβλήματα που δεν μπορούμε ούτως ή άλλως να ξεφορτωθούμε, μη βγάλουμε και καινούρια. Αγάπη μόνο παιδιά…”, συμπλήρωσε η Απόλυτη.
Κι εγώ επαναλαμβάνω ο Γιάννης Λάτσιος ακούει; Ακούει ο γενικός διευθυντής προγράμματος, επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Ομίλου ΑΝΤ1;

Read More

And More