Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα όλο νόημα για τις αλλαγές που έρχονται!

Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και όπως ήταν αναμενόμενο επικρατεί ένας αναβρασμός αναφορικά με τις αλλαγές που έρχονται και τις ανανεώσεις συμβολαίων στον Alpha μετά την αλλαγή καθεστώτος. Το τηλεοπτικό σκηνικό αναμένεται να αλλάξει και πάλι (τα πάντα ρεί άλλωστε) και οι παρουσιαστές του σταθμού βρίσκονται σε συζητήσεις για τις επερχόμενες αλλαγές.

Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη, που αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του Alpha. Η παρουσιάστρια που έχει συμβόλαιο ως το 2020 δύσκολα θα απουσιάζει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι πως οι αλλαγές δεν θα αφήσουν και εκείνη ανεπηρέαστη. Σε πρόσφατη εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε να δηλώσει «παρούσα»  στον Αlpha, λέγοντας στους συνεργάτες της να της βρουν θέματα για το Σεπτέμβρη.

Ενώ, σήμερα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα για τις αλλαγές που έρχονται –και δεν είναι πάντα αρνητικές!

«Οι αλλαγές μπορεί να μας φοβίζουν , κάποιες φορές μπορεί να χάσουμε κάτι καλό , σίγουρα όμως θα έρθει και κάτι καλύτερο ! Καλημέρα και πάντα με χαμόγελο «, έγραψε χαρακτηριστικά!

Read More

And More