Ελένη Μενεγάκη: Το βίντεο στο instagram που προκάλεσε προανάκριση από την αστυνομία

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε ένα όμορφο και παραδοσιακό κρητικό Πάσχα στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τις πασχαλινές διακοπές της αλλά αυτό που δεν περίμενε ποτέ ήταν να προκαλέσει το ενδιαφέρον της αστυνομίας ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram. Όπως θα δεις και στο βίντεο, η Ελένη και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος απολαμβάνουν τη μαντινάδα που τους τραγουδάνε οι ντόπιοι ενώ κάποια στιγμή προς το τέλος αρχίζουν να ακούγονται μπαλωθιές!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς,  ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Κ. Λαγουδάκης να ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου. Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου το πρωί της 10ης Απριλίου.

Στο άρθρο της εφημερίδας στη διαδικτυακή έκδοση, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Λαγουδάκη, μάς είπε ότι ο ίδιος διέταξε προανάκριση για την υπόθεση την οποία και ανέθεσε σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου. Όπως μας είπε,  «το μέρος όπου φαίνεται στο σχετικό βίντεο είναι πιθανότατα στην περιοχή του Ατσιπόπουλου, ενώ ορισμένοι από τους παριστάμενους είναι γνωστά άτομα στην περιοχή και δεν θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να κληθούν για να καταθέσουν» Η Αστυνομία, όπως λέει ο κ. Λαγουδάκης, θα ζητήσει το βίντεο που ανέβασε η κα Μενεγάκη στο πλαίσιο της αστυνομικής διαδικασίας που διατάχθηκε. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι έγινε μία πρώτη έρευνα χθες και βρέθηκαν κάποιοι κάλυκες από 9άρι. Προσήχθη ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος, ο οποίος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ ο ίδιος είπε ότι δεν γνωρίζει ποιος έριχνε στον αέρα”.

Δες το επίμαχο βίντεο

https://www.instagram.com/p/BhUHsIUBLcS/?taken-by=elenimenegaki

 

 

Read More

And More