Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα στην Κηφισιά με άψογο στιλ (pics)

Μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα ζει αυτή τη σεζόν η Ελένη Μενεγάκη και δεν σταματά να την απολαμβάνει! Η γνωστή παρουσιάστρια απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά πλατό και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της εστιάζοντας στην οικογένειά της. Η ωραία Ελένη έχει πλέον τη δυνατότητα να χαρεί τους δικούς της ανθρώπους και να κάνει όλα όσα τη χαροποιούν αδιαφορώντας για το χρόνο, ο οποίος ομολογουμένως είναι απεριόριστος.

Η ξανθιά παρουσιάστρια τακτικά επισκέπτεται τον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο και χαίρεται μια εικόνα που δεν είχε ξαναδεί. Μπορεί τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι να σφύζουν από κόσμο, όμως τον χειμώνα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού εκεί μένουν μόνο οι ντόπιοι. Η ηρεμία, η ησυχία, οι αργοί ρυθμοί της καθημερινότητας και τα μαγευτικά φθινοπωρινά χρώματα της φύσης είναι τα αγαπημένα της Ελένης Μενεγάκη.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Αθήνα. Σήμερα, λοιπόν, η ίδια θέλησε να κάνει μια βόλτα στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά για αγορές. Σε μία από τις στάσεις της στα μαγαζιά, η Ελένη Μενεγάκη έβγαλε μερικές φωτογραφίες παραδίδοντας μαθήματα στιλ και κομψότητας στους διαδικτυακούς φίλους της.

Δες φωτογραφίες:

Πώς σου φαίνεται;

Read More

And More