Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον Μάκη και τα παιδιά της! [pics]

Μπορεί να μένει με την οικογένειά της στα βόρεια προάστια και να επιλέγει συνήθως τα μεγάλα εμπορικά κέντρα του Αμαρουσίου για τις αγορές της, η Ελένη Μενεγάκη όμως λατρεύει το κέντρο της Αθήνας και τις βόλτες με την οικογένειά της σε αγαπημένα της στέκια. Έτσι, πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια του Alpha, βρέθηκε στην καρδιά της Αθήνας με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα, μαζί με τον 16χρονο γιο της Ελένης Μενεγάκη, τον Άγγελο και την 11χρονη κόρη της Λάουρα. Από την οικογενειακή βόλτα, όμως, απουσίαζαν η Βαλέρια και η μικρή Μαρίνα. Όλοι μαζί μάλιστα έδειχναν να περνούν πολύ όμορφα και απόλαυσαν τη χαλαρή τους βόλτα.

Όλα αυτά έγιναν φυσικά στα τέλη του περασμένου μήνα, λίγο πριν την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγο πριν ξεκινήσει τη φετινή σεζόν φρόντισε να περάσει όσο πιο δημιουργικό χρόνο μπορούσε με την οικογένειά της και φυσικά να «γεμίσει» μπαταρίες για την φετινή σεζόν.

 

Οικογενειακή βόλτα για την Ελένη Μενεγάκη!

 

Φωτογραφίες: Papadakis Press

 

Read More

And More