Ελένη Μενεγάκη: Χέρι-χέρι για αγορές στην Κηφισιά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο! [pics]

Δημιουργικά και οικογενειακά τελείωσε ο Σεπτέμβριος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στο καθιερωμένο μεσημεριανό τηλεοπτικό ραντεβού της στον Alpha. Η ίδια, μάλιστα, στην πρεμιέρα της εκπομπής “Ελένη” παραδέχτηκε πώς δεν ένιωθε καθόλου άγχος, αλλά μόνο συγκίνηση και μια γλυκιά προσμονή.

Δύο μέρες νωρίτερα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην Κηφισιά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι, απολαμβάνοντας μια χαλαρή βόλτα, αλλά και να κάνουν τις αγορές τους από γνωστό κατάστημα ένδυσης.

Τον τελευταίο χρόνο ο 16χρονος Άγγελος μένει τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν να κάνουν κοινές εξόδους και να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο, αλλά και να μοιραστούν τρυφερά στιγμιότυπα στα social media.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία τρυφερή μαμά και δεν βάζει τίποτα πάνω από την ευτυχία των παιδιών της. Μπορεί, λοιπόν, ο Άγγελος σε λίγο καιρό να γίνεται 17 ετών και να την έχει περάσει πλέον στο ύψος, στα μάτια της μαμάς του όμως παραμένει ακόμα το… αγγελούδι της. Απόδειξη, το γεγονός ότι στη πρόσφατη αυτή βόλτα τους, η παρουσιάστρια τον χάιδευε και του χαμογελούσε συνεχώς, αδιαφορώντας για την ύπαρξη των paparazzi.

Μαμά και γιος έχουν ξεχωριστό δέσιμο, αφού πέρα από πρωτότοκος είναι και το μοναδικό αγόρι που απέκτησε η παρουσιάστρια ανάμεσα σε τέσσερα παιδιά. «Είναι διαφορετική η σχέση που έχει μία μάνα όταν έχει δύο κορίτσια και διαφορετική όταν έχει κορίτσια και ένα αγόρι… Βλέπω πώς είναι η σχέση τους μεταξύ τους αλλά και πώς είναι και με μένα», έχει πει παλαιότερα η ίδια στον αέρα της; εκπομπής της, αναφερόμενη στον γιο της και τη σχέση του με τα κορίτσια της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More