Ελένη Πετρουλάκη: Είναι αχώριστη με την κόρη της! Μαζί στο launch party που διοργάνωσε η γυμνάστρια [pics]

Ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό βράδυ έζησε η Ελένη Πετρουλάκη έχοντας στο πλευρό της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η σέξι γυμνάστρια και η ομάδα της διοργάνωσαν ένα μοναδικό launch party, με αφορμή την επιτυχία του προγράμματος Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος. Σε ένα μοναδικό δείπνο υγιεινής γευσιγνωσίας σε εστιατόριο στην Βουλιαγμένη έδωσαν το παρών οι φίλοι και οι συνεργάτες της Ελένης.

Στο πλευρό της επιτυχημένης γυναίκας ήταν όμως και η μικρή της πριγκίπισσα. Μαζί της στο launch party ήταν και η μικρότερη κόρη της, Ιλιάνα Ίβιτς, η οποία δεν σταμάτησε να καμαρώνει τη μητέρα της! Η 9χρονη αποτελεί το τέταρτο παιδί της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς και τρέφει τεράστια αδυναμία στη διάσημη μαμά της. Το γνωστό ζευγάρι έχει ακόμη τρία παιδιά, την 14χρονη Άννα-Μαρία και τις 12χρονες δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα. 

Με total white φόρεμα με σέξι κόψιμο έκλεψε τις εντυπώσεις.

White look επέλεξε και η μικρή της πριγκίπισσα!

Νίκη Πετρουλάκη – Άρης Καβατζίκης – Ελένη Πετρουλάκη – Στέλιος Καφαντάρης

Στο launch party πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος και συζητήθηκαν τα οφέλη του και αναλύθηκαν τα αποτελέσματα που έχει προσφέρει έως τώρα το πρόγραμμα, με πάνω από 2.500 επιτυχίες σε άτομα κάθε ηλικίας σε Ελλάδα και εξωτερικό τα 2 αυτά χρόνια λειτουργίας του χώρου.

 Μαίρη Αυγερινοπούλου – Ελένη Πετρουλάκη – Χάρης Σιανίδης – Γωγώ Αυγερινοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More