Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι άλλαξε το σώμα της Φαίης Σκορδά τα τελευταία δύο χρόνια

H Ελένη Πετρουλάκη καινοτομεί ξανά  με ένα πρόγραμμα που σου αλλάζει τη ζωή!

Αφού άλλαξε το σώμα της Φαίης Σκορδά και πολλών γυναικών, τα τελευταία δυο χρόνια, μελετά, ερευνά και δοκιμάζει ότι έχει σχέση  με το σώμα και την υγεία. Πάρα τις υποχρεώσεις της ως μητέρα 4 παιδιών, σύζυγος  αλλά και επαγγελματίας, η Ελένη Πετρουλάκη ήθελε να κάνει τη διαφορά. Και τα κατάφερε. Το νέο της πρόγραμμα είναι αποτελεσματικό και η ίδια είναι πολύ συγκινημένη που κατάφερε να το ολοκληρώσει μετά από πολύ σκληρή δουλειά.

Μετά από τις βιντεοκασέτες και τα dvd τα οποία πρώτη ξεκίνησε και μπήκαν την καθημερινότητα του κόσμου, τώρα πάει παραπέρα αφού αφουγκράζεται τη νέα εποχή και τα νέα δεδομένα. Έτσι επικεντρώνεται στο διαδίκτυο καθώς λαμβάνει πολλά μηνύματα από γυναίκες  και άντρες που ζητούν συμβουλές , λύσεις αλλά μια ασκήσεις για μια καλύτερη ζωή.

Όπως αναφέρει η Ελένη Πετρουλάκη στη σελίδα της «Το νέο μου πρόγραμμα άσκησης, 20FF ( 20min Fast Fitness) είναι ειδικά  σχεδιασμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Κι όταν λέμε «σύγχρονος τρόπος ζωής», εννοούμε υψηλές απαιτήσεις και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Το πρόγραμμα αυτό λοιπόν… Τα συγκεκριμένα προγράμματα παράγουν εξαιρετικές προσαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης είναι έντονα αφού ενεργοποιούν το καρδιαναπνευστικό και το μυϊκό σύστημα προσομοιάζουν στα προγράμματα υπομέγιστης έντονης διαλειμματικής άσκησης (moderate high intensity training). Έχουν γίνει μελέτες και έρευνες για μεγάλο χρονικό διάστημα και σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια στον αθλούμενο αλλά και άμεσες αλλαγές στον σωματότυπο χωρίς κόπο».

Η καραντίνα και το lockdown  τη βοήθησαν να έρθει πιο κοντά με τον κόσμο, τα θέλω του και τις ανησυχίες του. Εξέτασε όλες τις περιπτώσεις, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες του και  τώρα  χαρίζει ζωή σε όλους.  Το πρόγραμμα της, 20FF ( 20min Fast Fitness),   το βρίσκετε  στο  elenipetroulaki.com  και απευθύνεται σε όλους  (Αρχάριοι και Μεσαίο επίπεδο )  και διαρκεί μόνο 20 λεπτά.  Δεν αφορά  μόνο ένα υγιές σώμα αλλά  επικεντρώνεται και στο μέσα! Χαρίζει, υγεία, ζωή όπως λέει η ίδια η Ελένη Πετρουλάκη αφού το νέο της moto είναι «Δώσε μου 20 λεπτά να σου δώσω ζωή». Η ίδια τονίζει πως «ζητώ  μόνο 20 λεπτά από την ημέρα σου. Σε 20 μέρες  με μόλις 20 λεπτά την ημέρα, θα έχεις εντυπωσιακά, ορατά αποτελέσματα στο σώμα σου και στην υγεία σου . Γίνεται σε πραγματικό χρόνο και θα  περιλαμβάνει πλήρες εγχειρίδιο για την εκτέλεση του ασκησιολογίου».

Read More

And More