Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφου, Αλέξανδρο Ρούτα παραχώρησε η Ελένη Πετρουλάκη.
Η γνωστή γυμνάστρια μέσα σε όλα, περιέγραψε πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τη στιγμή που οι τρεις κόρες της έφυγαν για σπουδές στο εξωτερικό, τονίζοντας ότι πλέον έχει τη δυνατότητα να αφιερώνει χρόνο σε προσωπικές δραστηριότητες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Προσπαθούμε με τον σύζυγό μου, όπως όλα τα ζευγάρια να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί, δεν το καταφέρνουμε πάντα. Είμαι σε μία πολύ δημιουργική φάση. Οι τρεις κόρες μου έφυγαν στο εξωτερικό για σπουδές, οπότε και εγώ έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο», είπε αρχικά η Ελένη Πετρουλάκη.
Σχετικά με το αν χρειάστηκε συμβουλή από ειδικό όταν αποχωρίστηκε τις κόρες της, η Ελένη Πετρουλάκη ανέφερε: «Δεν χρειάστηκε να ζητήσω τη συμβολή ειδικού επειδή τις αποχωρίστηκα, γιατί πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας πίσω, τα δικά μας θέλω και τα δικά μας συναισθήματα για το καλό των παιδιών, να ανοίξουν και αυτά τα φτερά τους».
Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς είναι μαζί 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει συνολικά τέσσερις κόρες, την Άννα Μαρία, τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την Ηλιάνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ