Ελένη Πετρουλάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της, μέσα στην καραντίνα! Φωτογραφία

Γενέθλια στην εποχή του… κορονοϊού γιορτάζει σήμερα η Ελένη Πετρουλάκη! Μπορεί πέρσι να πέρασε μια υπέροχη μέρα, ωστόσο φέτος η γνωστή γυμνάστρια αναγκάστηκε να γιορτάσει τα γενέθλιά της, κλεισμένη στο σπίτι. Μικροί και μεγάλοι βρισκόμαστε σε κατ’ οίκον προορισμό, με σκοπό να προστατευτούμε από τον κορονοϊό και έτσι η Ελένη Πετρουλάκη δεν είχε άλλη επιλογή… από το να τα γιορτάσει στο σπίτι, έχοντας φυσικά στο πλευρό της την οικογένειά της. Η γυμνάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από τα περσινά και τα φετινά της γενέθλια, δείχνοντας μας ότι πέρσι ήταν έτοιμη να βγει, ενώ φέτος θα μείνει σπίτι με τις πιτζάμες της!

“Γενέθλια εν καιρώ κορωνοϊού… Και τα χρόνια περνούν… Σαν νερό που έλεγε και η γιαγιά μου… Και όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας…
Ειδικά αυτή την περίοδο… Έτσι και εγώ… Και έχω να πω ότι φέτος ήταν τα καλύτερα μου γενέθλια… μέσα σε ένα σπίτι! Νιώθω ευλογημένη και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που μου χάρισε αυτή την υπέροχη οικογένεια…Δ εν επιθυμώ κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Να είμαστε όλοι καλά και υγιείς και θα περάσει σύντομα όλο αυτό που βιώνουμε” έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Πετρουλάκη.

Read More

And More