Ελένη Πετρουλάκη – Ίλια Ίβιτς: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τις τέσσερις κόρες τους! [pics]

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες: την 14χρονη Άννα-Μαρία, τις 12χρονες δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα και την 9χρονη Ηλιάνα, οι οποίες αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατα συνέντευξή της η Ελένη Πετρουλάκη, μετά την απόκτηση των παιδιών της έγινε πιο υπεύθυνο άτομο, η επαγγελματική καταξίωση πέρασε σε δεύτερη μοίρα, και τον πρώτο ρόλο στη ζωή της έχουν τα παιδιά της.

Όπως είναι φυσικό, και τα τέσσερα κορίτσια, εκτός από το στιλ της διάσημης μαμάς του, έχουν κληρονομήσει πολλά χαρακτηριστικά της, αλλά φέρνουν αρκετά και στον -επίσης διάσημο- μπαμπά τους, ο οποίος είναι ομολογουμένως ένας γοητευτικός άντρας.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ευτυχισμένη οικογένεια σε μία έξοδό της στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς, μαζί με τις χαριτωμένες κόρες τους, βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όπου απόλαυσαν μια βόλτα και έκαναν τις αγορές τους από τα καταστήματα, φανερά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More