Ελένη Πετρουλάκη: Μας αποκάλυψε τα κιλά της!

Είναι από τις γυναίκες που τραβά πάνω της τα βλέμματα. Τόσο τα ανδρικά όσο και των άλλων γυναικών. Η Ελένη Πετρουλάκη διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της εγχώριας showbiz. Το έχουμε θαυμάσει πολλές φορές στις καλοκαιρινές της εξορμήσεις στις παραλίες αλλά και στις κατά καιρούς φωτογραφίσεις που κάνει. Στα 45 της παραμένει πιο σέξι από κάθε άλλη φορά και έχει αστείρευτη ενέργεια για να κάνει πράγματα.

Παρόλο που οι οικογενειακές υποχρεώσεις με 4 παιδιά που είναι ακόμα σε ηλικία σχολείου είναι πάρα πολλές η γνωστή γυμνάστρια τα καταφέρνει όλα. Φυσικά, δεν σταματά να αφιερώνει χρόνο και στον εαυτό της και το πιο σημαντικό πράγμα που κάνει είναι να γυμνάζεται.

Παράλληλα, ακολουθεί και σωστή διατροφή για την οποία είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ. “Η διατροφή μας δεν είναι επαρκής. Δεν γίνεται να καλύψει τις ανάγκες μας για δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι διαφορετικά τα συμπληρώματα διατροφής από τα αναβολικά”, είχε πει.

Πρόσφατα, φρόντισε να μας δείξει τα αποτελέσματα όλων αυτών στη ζυγαριά της αφού μας αποκάλυψε με μία φωτογραφία το βάρος της.

Read More

And More