Ελένη Πετρουλάκη: Μένει σπίτι, φορά πιτζάμες και γυμνάζεται στο κρεβάτι της! [video]

Ένα τρόπο άσκησης που σίγουρα θα λατρέψεις παρουσίασε η Ελένη Πετρουλάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κορυφαία η fitness και wellness expert, με απλό και εύκολο τρόπο, παροτρύνει τον κόσμο να γυμναστεί και, αυτή την περίοδο που παραμένουμε σπίτι, προτείνει τρόπους σε χώρους και με έπιπλα που δεν έχεις σκεφτεί. Όπως το… κρεβάτι!

Μέσα από το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της, η Ελένη Πετρουλάκη προτείνει ασκήσεις για τα πόδια, τις οποία μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι σου.

«10 λεπτά Ασκήσεις για πόδια στο κρεβάτι – Γυμνάσου στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό. Και όμως μπορείς… No equipment. Αυτές τις ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό, μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου. Στο κρεβάτι σου, φορώντας τις πιτζάμες σου…», έγραψε μεταξύ άλλων, στη λεζάντα που το συνόδευε.

Δες την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#μενουμεσπιτι #spitimetineleni 10 min Legs Bed Workout ✌🏻 -10 λεπτά Ασκήσεις για πόδια στο κρεβάτι – 👉🏻Γυμνάσου στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό. Και όμως μπορείς …No equipment Αυτές τις ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό, μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου. Στο κρεβάτι σου, φορώντας τις πιτζάμες σου 👌 Τα οφέλη της γυμναστικής στην υγεία και την ψυχολογία σου είναι γνωστά. Ειδικά αυτή τη περίοδο που όλοι μας μένουμε σπίτι. 10 λεπτά γυμναστικής κάθε μέρα είναι αρκετά για να είσαι υγιής και να νιώσεις ευεξία .. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση , όρεξη και ….πιτζάμες 😜 👉🏻Ένα πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους ανεξάρτητα το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. •Αρχάριοι (ένας κύκλος από ένα σετ για κάθε άσκηση) •Μεσαίο επίπεδο (2 κύκλοι από δυο σετ για κάθε άσκηση) •Προχωρημένοι (3 κύκλοι από 3 σετ για κάθε άσκηση) 👉🏻Το πρόγραμμα έχει ως στόχο Μυική ενδυνάμωση – Καύση λίπους και Μυική γράμμωση εφόσον κάνουμε παράλληλα και διατροφή. Οι ασκήσεις είναι πολύ απλές και μπορούμε να τις εκτελέσουμε εύκολα… Είμαι εδώ για εσάς να βοηθήσω οσο μπορώ να γίνει πιο εύκολη η παραμονή στα σπίτια μας.. Κάντε Tag φίλες – φίλους να τους παρακινήσετε… 👉🏻 Ανεβάστε στα στόρυ σας μέρος από το δικό σας πρόγραμμα με τα εξής Hashtag #spitimetineleni Τα καλύτερα θα τα ανεβάσω και εγώ στο προφίλ μου! Το πρόγραμμα είναι και για άντρες! @fitlab.services @total_body_reset @sugarfreeshops #staystrong #stayhealthy #stayhome #μενουμεσπιτι #spitimetineleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) στις

Read More

And More