Ελένη Πετρουλάκη: Οι δυσκολίες στην πρώτη εγκυμοσύνη και οι σκέψεις για υιοθεσία ενός παιδιού

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου η Ελένη Πετρουλάκη.

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για την αρχή της καριέρας της, για τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς και τις τέσσερις κόρες τους.

Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της δήλωσε: «Ο σκοπός μου ήταν να τρέξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έκανα στίβο και ήμουν αθλήτρια στα 400μ. Μετά ήρθα από την Κρήτη στην Αθήνα για σπουδές και έτσι ξεκίνησα να δουλεύω στα γυμναστήρια και έμεινα μόνιμα εδώ».

Η Ελένη Πετρούλακη μιλώντας για τις ανησυχίες της ως μητέρα είπε: «Τώρα πλέον καταλαβαίνω τη περνούσε η μητέρα μου όταν ήμουν μικρή. Εγώ σε νεαρή ηλικία οδηγούσα μηχανή. Τώρα όμως αν μου πει η κόρη μου ότι θέλει να οδηγήσει μηχανή δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ».

Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη εγκυμοσύνη της εξήγησε: «Εγώ σκεφτόμουν πως ό,τι προσπάθειες και να κάνω, θα μείνω φυσιολογικά έγκυος και έτσι έγινε. Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι έκανα τα παιδιά μου με εξωσωματική, δεν είναι έτσι όμως. Όλα είναι στο μυαλό, απλά είναι το πώς θα το διαχειριστούμε και πως θα το αντιμετωπίσουμε. Είχα σκεφτεί και να υιοθετήσω ένα παιδί».

«Ο κόσμος νομίζει πως οι άνθρωποι που προβάλλονται μέσω της τηλεόρασης τα έχουν όλα λυμένα. Δεν ξέρουν από πίσω τι τραβάει ο καθένας για να έχει μία ισορροπημένη ζωή. Μια γυναίκα η οποία είναι εργαζόμενη και μεγαλώνει παιδιά, είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί πρέπει να εξισορροπήσεις διάφορους ρόλους», ανέφερε η Ελένη Πετρουλάκη.

 

Read More

And More