Ελένη Πετρουλάκη: Περνάει μοναδικές στιγμές στην Σερβία με την οικογένειά της! [pics,vid]

Ελένη Πετρουλάκη: Περνάει μοναδικές στιγμές στην Σερβία με την οικογένειά της! [pics,vid] | tlife.gr

Για άλλη μια χρονιά η Ελένη Πετρουλάκη επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της. Η γνωστή γυμνάστρια και ο Ίλια Ίβιτς βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Σερβία και ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, κάνοντας σκι στο χιονισμένο τοπίο. Η οικογένεια επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο το χιονοδρομικό κέντρο, Κοπαόνικ για τις γιορτές και έτσι και φέτος δεν έκανε την εξαίρεση! Η Ελένη, ο σύζυγός της και οι κόρες τους δεν σταματούν να κάνουν σκι να περνούν μοναδικές στιγμές στην χιονισμένη Σερβία.

Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο είναι από τους αγαπημένους προορισμούς της Ελένης και του Ίλια, ενώ και οι κόρες τους αγαπούν πολύ το σκι. Οι μικρές ακολούθησαν τα βήματα της διάσημης μαμάς τους  – που είναι αυτοδίδακτη στο σκι – και έκαναν δειλά δειλά τις πρώτες προσπάθειες στο χειμερινό άθλημα, πάντα με την κατάλληλη καθοδήγηση.

Η Ελένη Πετρουλάκη, φυσικά, δεν σταματά να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μας να ζηλεύουμε! Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της βρίσκονται κάθε μέρα στο χιονοδρομικό κέντρο και δεν σταματούν να κάνουν σκι. Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, το ζευγάρι περνάει υπέροχα και αναμένεται να γυρίσει πίσω στην Αθήνα, αρχές Ιανουαρίου.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/BdKo-07Auwq/?taken-by=elenipetroulaki

https://www.instagram.com/p/BdIFUGrgbJ5/?taken-by=elenipetroulaki

https://www.instagram.com/p/BdGeihAgh89/?taken-by=elenipetroulaki

⭐️Night @ Belgrade……. #belgrade #

A post shared by Eleni Petroulaki® (@elenipetroulaki) on

READ more