Ελένη Πετρουλάκη: Με τις κόρες στην παραλία! [pics]

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Ο λόγος για την Ελένη Πετρουλάκη που δεν σταματά ποτέ τη γυμναστική και αυτό φαίνεται. Η διάσημη personal trainer διατηρεί τέλειες αναλογίες, μετά από τέσσερα παιδιά και κάθε φορά που θα την δούμε στην παραλία επιβεβαιώνει το πόσο εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα του προσωπικού προγράμματος γυμναστικής που ακολουθεί.

Η γνωστή γυμνάστρια μάλιστα, έκανε και τις πρώτες βουτιές της αυτές τις μέρες. Έχοντας μαζί της της κόρες της, η Ελένη Πετρουλάκη βρέθηκε σε παραλία της Βουλιαγμένης και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Ελένη Πετρουλάκη βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Η γνωστή γυμνάστρια απολαμβάνει τόσο την επαγγελματική επιτυχία όσο και την προσωπική, καθώς εκείνη και ο σύζυγός της, Ίλια Ίβιτς, έχουν αποκτήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσαν. Το ζευγάρι έχει μαζί τέσσερις κόρες – την Άννα-Μαρία, τις δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και την Ιλιάνα – και ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Και φυσικά περιμένει πώς και πώς το καλοκαίρι για τις διακοπές του.

 

Read More

And More