Ελένη Πετρουλάκη: Υποστηρίζει την Νατάσα Καλογρίδη, μετά τα σχόλια για την ηλικία της!

Ένας μικρός σάλος προκλήθηκε στα social media, μετά την ψηφοφορία της ομάδας της Ζούγκλας στο Nomads, όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος ψήφισε την Νατάσα Καλογρίδη, με την δικαιολογία ότι “θέλω να δώσω μια ευκαιρία στους νέους ανθρώπους”. Φυσικά, αρκετός κόσμος εξοργίστηκε με αυτή την ατάκα του νεαρού παίκτη, ο οποίος χρησιμοποίησε την ηλικία της ταλαντούχας ηθοποιού ως κάτι αρνητικό για το παιχνίδι.

Η Ελένη Πετρουλάκη, καλή φίλη αλλά και personal trainer της Νατάσας Καλογρίδη, θέλησε να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα, μαζί με το μακροσκελές κείμενο, ανάρτησε και ένα βίντεο της ηθοποιού, κατά την διάρκεια της σκληρής της προπόνησης.
“Πιστεύω προσωπικά και ας με διαψεύσει κάποιος ότι περισσότερη σημασία έχει ο χαρακτήρας, η ενέργεια, η θέληση για ζωή και η ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου παρά η ηλικία… Αλήθεια “σταματάει “η ζωή μετά τα 40? Και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά την κυρία Καλογρίδη ένα έχω να πω… Σε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την προσωπική εκγύμναση είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις με τόση σωματική και ψυχική δύναμη ..Νατάσα μην μασάς. Έχεις κάνει σκληρή προπόνηση!”, έγραψε μεταξύ άλλων η Ελένη Πετρουλάκη.
Δες το βίντεο:

Read More

And More