Ελένη Ράντου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια για τον θάνατο του Μπάμπη Γιωτόπουλου

Τον αγαπημένο της συνεργάτη και καλό της φίλο έχασε μέσα στις ημέρες του Πάσχα η Ελένη Ράντου. Ο λόγος για τον Μπάμπη Γιωτόπουλο που έφυγε από τη ζωή γεμίζοντας θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η τελευταία θεατρική εμφάνισή του είχε γίνει από το 2011 ως το 2014 στο θέατρο Διάνα και στο πλευρό της Ελένης Ράντου με την παράσταση «Καταδικός μου».

Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης, μετά από αυτήν τη συνεργασία τους, αλλά και την καλλιτεχνική φιλία τους, θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

«Ο πολυαγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος δεν μένει πια εδώ. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου. Ήσουν δεύτερος πατέρας για όλους μας». Με αυτά τα λόγια και μερικές φωτογραφίες του ηθοποιού Μπάμπη Γιωτόπουλου, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή, αποχαιρέτισε τον συνάδελφό της η Ελένη Ράντου.

Tη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Μπάμπη Γιωτόπουλου γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook: «Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα.

Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους», έγραψε.

Read More

And More