Η Ελένη Ράντου με ανάρτησή της στα social media αποχαιρετά τον Κώστα Λυχνάρα, τον σκηνοθέτη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.
Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών με επίσημη ανακοίνωση στα social media, χθες Πέμπτη 15 Μάϊου ανακοίνωσε τον θάνατο του Κώστα Λυχναρά, έναν από τους σπουδαιότερους δημιουργούς της ελληνικής τηλεόρασης – Δες ΕΔΩ την ανακοίνωση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συγκινεί το μήνυμα της Ελένης Ράντου: «Καλό ταξίδι κύριε Κώστα. Ευγενικέ μου άνθρωπε. Μας δίδαξες ότι η δουλειά μας γίνεται αθόρυβα, ομαδικά με σεμνότητα κι όχι με φουσκωμένα εγώ. Έφυγες μαζί με μια εποχή. Τότε που η τηλεόραση είχε ακόμα ανθρωπιά και αληθινές σχέσεις. Ευγνώμων που σε γνώρισα κύριε Λυχναρά», έγραψε η ηθοποιός η οποία πρωταγωνίστησε ως «Ελένη Βλαχάκη» στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ