Ελένη Ράντου: Θεατρική βραδιά για την αγαπημένη ηθοποιό! [pics]

Ελένη Ράντου: Θεατρική βραδιά για την αγαπημένη ηθοποιό! [pics] | tlife.gr

Η Ελένη Ράντου, συνηθίζει να δίνει το παρών σε παραστάσεις συναδέλφων με μεγάλη χαρά, αφού το θέατρο είναι κάτι που αγαπά πολύ. Σε άλλες πηγαίνει μόνη της, σε άλλες με φίλους και σε άλλες με τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Πρόσφατα βρέθηκε στο Θέατρο Χυτήριο και στην πρεμιέρα της παράστασης «Το φιντανάκι».

Η ηθοποιός μπήκε στο θέατρο ευδιάθετη και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό με φίλους και συναδέλφους.

Το κλασικό έργο Το Φιντανάκι του Παντελή Χορν παρουσιάζεται από τις 7 Μαΐου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στην αυλή του Θεάτρου Χυτήριο, σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Αργυροπούλου.

Λίγα λόγια το θεατρικό έργο

Η Τούλα, το φιντανάκι, ερωτεύεται τον νεαρό Γιάγκο. Εκείνος όμως προδίδει τον έρωτά της για τα μάτια της όμορφης Εύας, μιας έμπειρης γυναίκας με γνωριμίες που εκείνος μπορεί να εκμεταλλευτεί. Όταν αποκαλύπτεται η εγκυμοσύνη της Τούλας, η κυρα-Κατίνα, θα θελήσει να βοηθήσει το Φιντανάκικαι την οικογένειά του, φέρνοντας στην επιφάνεια ηθικά διλήμματα και καταστάσεις, που δοκιμάζουν τον χαρακτήρα όλων των ηρώων. Ένα έργο διαχρονικό, γεμάτο εικόνες από τα παλιά αλλά και ομοιότητες με την ηθική παρακμή και τα διλήμματα του σήμερα.

 

READ more