Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Σπάνια δημόσια έξοδος σε βραδιά ποίησης [pics]

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους μετρούν σχεδόν 25 χρόνια κοινής ζωής και έχουν επιλέξει να κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Για αυτό τον λόγο, οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είναι σπάνιες, με μόνες εξαιρέσεις τις πρεμιέρες είτε του καλλιτέχνη σε μουσικές σκηνές είτε της ταλαντούχας ηθοποιού στο θέατρο, που πάντα βρίσκονται για να στηρίξουν ο ένας τον άλλον.

Το βράδυ της Τρίτης, όμως, το αγαπημένο ζευγάρι δεν βρέθηκε σε κάποια θεατρική παράσταση αλλά σε βραδιά ποίησης! Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσαν το παρών στο Ίδρυμα Θεοχαράκη για να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της δημοσιογράφου Σοφία Τσίπα, με τίτλο «Στεντόρεια» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Φερενίκη.

Ομιλητές ήταν η συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας και ο ομότιμος καθηγητής Γλωσσολογίας ΕΚΠΑ Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, ενώ τα ποιήματα διάβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Read More

And More