Eλένη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα της στο δικαστήριο! “Θα σας σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια”

Με ασίγαστο το μένος προς τους δυο κατηγορούμενους που της στέρησαν το ίδιο της το παιδί η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη δεν μάσησε τα λόγια της στην δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας που ξεκίνησε η δίκη. Στο τέλος της κατάθεσής της η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, επιτέθηκε λεκτικά στους κατηγορούμενους και απευθυνόμενη στον Αλβανό κατηγορούμενο του είπε: «Θα σας σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια!»

Η δίκη για την φρικτή δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη από δύο νεαρούς στην Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018 ξεκίνησε με ένταση.

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ξέσπασε, όταν αντίκρισε τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της κόρης της. “Δολοφόνοι! Εγώ θα σας πάρω τη ζωή! Καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω!”, φώναζε, την ώρα που ο σύζυγός της και πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, προσπαθούσε να την συγκρατήσει. Στη συνέχεια, βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου για να ηρεμήσει. Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του, όταν ο Ροδίτης κατηγορούμενος, δια μέσω του δικηγόρου του, υποστήριξε ότι η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με τη θέληση της κοπέλας.

Ο Ιωάννης Τοπαλούδης, απευθυνόμενος προς τους κατηγορουμένους και με αφορμή την άρνησή τους για την κατηγορία του βιασμού, είπε: “Δεν ντρέπεστε λίγο; Για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε… Το κορίτσι μας ήταν το «τυχερό», αν δεν ήταν η Ελένη, θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι”.

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος δια μέσω του συνηγόρου του δήλωσε πως αποδέχεται μόνο την απλή συνδρομή στην δολοφονία. Από την πλευρά του, ο συγκατηγορούμενος του, αλβανικής καταγωγής, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών.

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More