Ελένη Τοπαλούδη: Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι για την αδικοχαμένη φοιτήτρια!

Συγκίνηση προκαλεί το νέο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, το οποίο εμπνεύστηκε από τον άγριο και βασανιστικό θάνατο της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι σε συναυλία του στο Κύτταρο Live Club. «Τα πρόσωπα διαφοροποιήθηκαν πλήρως, δεν έβλεπες ούτε ένα χαμόγελο, πουθενά. Στο τραπέζι μου ένα κορίτσι έβαλε τα κλάματα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του ο γνωστός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Δημήτρης Κανελλόπουλος.

«Το τραγούδι είναι συγκλονιστικό. Και είναι απίστευτο πως άλλαξε η ατμόσφαιρα στο Κύτταρο. Σταμάτησαν να μιλάνε όλοι. Όλοι όμως. Νεκρική σιγή. Τα πρόσωπα διαφοροποιήθηκαν πλήρως, δεν έβλεπες ούτε ένα χαμόγελο, πουθενά. Στο τραπέζι μου ένα κορίτσι έβαλε τα κλάματα – κυριολεκτικά. Τα μάτια όλων γέμισαν θλίψη. Όχι πως δεν επανήλθαμε στη χαρά αμέσως μετά – έτσι δεν είναι και η ζωή; – αλλά οι στιγμές αυτές, χθες, ήταν ανατριχιαστικές. Το άτυχο αυτό κορίτσι έγινε τραγούδι πράγμα το οποίο σημαίνει πως η μνήμη του θα διατηρηθεί και με έναν άλλον τρόπο. Μεγάλη υπόθεση».

«Σκέφτομαι την Ελένη Τοπαλούδη
Κι αν θα ‘χε κάποιο λόγο ένα τραγούδι
Που ν’ ανεβεί στα δίκτυα που την πνίξαν
Στη θάλασσα να πέσει που την ρίξαν».

Σκέφτομαι την Ελένη ΤοπαλούδηΚι αν θαχε κάποιο λόγο ένα τραγούδιΠου ν’ανεβεί στα δίκτυα που την πνίξανΣτη θάλασσα να πέσει που την ρίξανΣτο Loaded.gr​ από χθες βράδυ στο KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ

Gepostet von Dimitris Kanellopoulos am Sonntag, 9. Februar 2020

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκινημένος ο πατέρας της, μιλά στο newsit.gr
Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του αναφέρει στο Newsit.gr:

«Ο,τι γίνεται για την μνήμη της Ελένης είναι καλοδεχούμενο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημιουργό του τραγουδιού, τον Φοίβο Δεληβοριά. Το τραγούδι αυτό δίνει έναν διαφορετικό τόνο στην μνήμη της Ελένης μας και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την προσπάθεια που έγινε. Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά με τον κύριο Δεληβοριά. Δεν γνώριζα ότι θα βγει το τραγούδι, γίνονται κι άλλες εκδηλώσεις για την μνήμη της Ελένης μας, δεν μπορούμε να ενημερωνόμαστε για όλες. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι μνήμης και σεβασμού στην κόρη μας και κατ’επέκταση σε κάθε παιδί που προσπαθεί να σπουδάσει με αξιοπρέπεια, αξίες και αρχές».

Πηγή: Newsit

Read More

And More