Ελένη Τοπαλούδη: Οι καλλιτέχνες στηρίζουν την άτυχη Ελένη, μετά την απόφαση στη δίκη!

Η Ελένη Τοπαλούδη και ο φριχτός  βιασμός και θάνατός της συγκλόνισε το πανελλήνιο, όχι μόνο όταν συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα αλλά και σήμερα μετά την καταδικαστική απόφαση που πήρε το δικαστήριο για τους 2  ενόχους.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του επί της ενοχής των δύο νεαρών κατηγορουμένων και η διαδικασία συνεχίστηκε με το αν θα αναγνωριστούν ή όχι ελαφρυντικά ώστε να ανακοινωθεί η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επί των ποινών.

Ανάμεσα σε αυτούς που στήριξαν τη μνήμη της Ελένης και την ανάγκη της οικογένειάς της και της μητέρας της που κατέρρευσε έξω από το δικατήριο για δικαίωση ήταν αρκετοί και ανάμεσά τους και καλλιτέχνες.

Το TLIFE, εντόπισε 3 από αυτούς που ανάρτησαν σήμερα post για τη Ελένη!

Πέτρος Λαγούτης

“Καμία ποινή δε θα είναι αρκετή αλλά καμια μικρότερη της μεγαλύτερης δυνατής δεν πρέπει να είναι αποδεκτή. «ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ» έγραψε ο Πέτρος Λαγούτης

O Αναστάσης Κολοβός

View this post on Instagram

περί διαιώνισης του ανθρώπινου ειδους..Προς γονείς…"οι γονείς που διαπιστώνουν ότι τα παιδιά τους έχουν πρόβλημα, να απευθύνονται στους ειδικούς, για να προλαμβάνονται εγκλήματα σαν αυτό με θύμα την Ελένη. Να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με ηθικές αρχές και να σκύβει από πάνω τους και η κοινωνία"τόνισε ο κ. Τοπαλούδης. https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/eleni-topaloudi-oi-kallitexnes-stirizoun-tin-atyxi-eleni-meta-tin-apofasi-sti-diki/1040693/

A post shared by Anastasis Kolovos (@anastasiskolovos) on

Και ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιώργος Παπαγεωργίου

Το όνομα της Ελένη Τοπαλούδη.

 

Read More

And More