Ελένη Τσολάκη: Ανοιξιάτικες βόλτες και ψώνια στο Μαρούσι! [pics]

Είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται. Η Ελένη Τσολάκη συνεχίζει την επιτυχία στον Alpha παρέα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Η νεαρή παρουσιάστρια που κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, αγαπά πολύ τις χαλαρές βόλτες και τα ψώνια με τις φίλες της και συχνά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συναντά στα βόρεια προάστια. Έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες που μετά το τέλος της εκπομπής βρέθηκε στο Μαρούσι για τις ανοιξιάτικες αγορές της.

Χαλαρή και ευδιάθετη, με casual outfit, η Ελένη απόλαυσε τη βόλτα της και κάθισε για καφέ σε ένα από τα αγαπημένα της εμπορικά κέντρα της περιοχής. Η ίδια μάλιστα, όταν συνάντησε τους φωτογράφους δεν δίστασε να ποζάρει και να χαμογελάσει.

Η Ελένη άλλωστε, μέσα από την πρωινή εκπομπή της έχει αποδείξει πως είναι το χαμογελαστό κορίτσι της πρωινής ζώνης… Είναι όμως, έτσι και στην καθημερινότητά της; Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει: “Έχω την ίδια χαρούμενη διάθεση (σ.σ. στο σπίτι), αλλά όσο έντονη είναι η χαρά μου, άλλη τόση είναι και η μελαγχολία μου. Και στο σπίτι την εκφράζω αυτή τη μελαγχολία. Στο πλατό δεν θα τη δείξω ποτέ, γιατί είμαστε εκεί τρεις ώρες και θα πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να ξεχαστούν για λίγο. Δεν θα βάλω το πρόβλημά μου στη ζωή τους. Στο Happy Day διαπίστωσα πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάς την ημέρα σου με χαρά. Πλέον μπορώ να διαχωρίσω και η ίδια ποια είναι πραγματικά σημαντικά προβλήματα και ποια όχι. Παλαιότερα, θεωρούσα και το πιο μικρό πρόβλημα …το τέλος του κόσμου”.



Read More

And More