Ελένη Τσολάκη: Αυτό είναι το τηλεπαιχνίδι που αναλαμβάνει στον Alpha!

Θαύμα, θαύμα… Το θαύμα έγινε και οι ιθύνοντες του Alpha πήραν την γενναία – η αλήθεια είναι – απόφαση να χρίσουν… κεντρικιά την Ελένη Τσολάκη.

Ναι, ναι, επιτέλους το κορίτσι από την Θεσσαλονίκη που κατέβηκε με φόρα πριν από λίγα χρόνια στην Αθήνα για να ζήσει το όνειρο της… απόλυτης παρουσιάστριας, στην πορεία απογοητεύθηκε! Και απογοητεύθηκε γιατί εκεί στην Κάντζα καθ΄οδόν άλλαξαν γνώμη κι αποφάσισαν να μην της δώσουν την δική της κατά δική της εκπομπή, αλλά να την τοποθετήσουν στο πανελάκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου και για τέσσερα χρόνια μάλλον την… ξέχασαν.

Τώρα ,λοιπόν, έφτασε η ώρα ο τηλεοπτικός χρόνος για την Ελένη Τσολάκη να ξεκινήσει και πάλι να τρέχει, μιας και την νέα σεζόν είναι η κεντρικιά στο ολοκαίνουργιο, καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έρχεται στον Alpha. Και μετά σου λέει δεν υπάρχει Θεός και δεν γίνονται θαύματα.

Όσο για το τι ακριβώς είναι αυτό το παιχνίδι που θα παρουσιάσει η Ελένη; Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού!

“…Από τη νέα σεζόν ακονίζουμε το μυαλό μας και δοκιμάζουμε τις γνώσεις μας στο νέο διασκεδαστικό παιχνίδι τού Alpha.Το «Slam», ένα σύγχρονο τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από την Γαλλία και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έρχεται να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό, με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Καθημερινά, θα διαγωνίζονται τρεις συμμετέχοντες, οι οποίοι, μέσα από γρήγορες ερωτήσεις, καλούνται να βρουν γράμματα και λέξεις που «κρύβονται» σε video wall. Σκοπός τους είναι να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ! Η πρόκληση του παιχνιδιού είναι πως κάθε ερώτηση μπορεί να απαντηθεί μόνο με ένα γράμμα!
Το «Slam» παίζεται σε τρεις γύρους. Στους δύο πρώτους, κάθε παίκτης πρέπει να βρει τα γράμματα, τα οποία εμφανίζονται, στη συνέχεια, στο video wall. Αν βρει και τις λέξεις, κερδίζει πόντους. Όποιος μαζέψει τους περισσότερους, προχωρά στον «τελικό». Εκεί, διαγωνίζεται μόνος του, για το τελικό «Slam». Αν τα καταφέρει, κερδίζει έως και 1.000 ευρώ.
Ο νικητής κάθε ημέρας προκρίνεται αυτομάτως στο επόμενο επεισόδιο, όπου θα αντιμετωπίσει δύο νέους αντιπάλους. Κάθε φιναλίστ έχει δικαίωμα να διαγωνιστεί μέχρι και σε πέντε συνεχόμενα επεισόδια και να διεκδικήσει 5.000 ευρώ. Πολλές οι λέξεις, τρεις οι παίκτες, ένας μόνο ο νικητής…
Αν ενδιαφέρεσαι λατρεμένη, δήλωσε συμμετοχή στο τηλέφωνο 212 212 5260 και στο www.alphatv.gr/slam!..”

Read More

And More