Ελένη Τσολάκη: Δες το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της!

Σε γιορτινό mood έχει μπει ήδη η Ελένη Τσολάκη και το απέδειξε, το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια, από νωρίς και φέτος, αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της. Όπως θα δείτε, τα στολίδια που επέλεξε η παρουσιάστρια είναι χρυσά και πολύ εντυπωσιακά.

Φανερά ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Τι λέει;” στον Alpha παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το… δημιούργημά της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια selfie που έβγαλε μπροστά από το δέντρο, με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά.

“Θα μπορούσα να κάνω πολλές ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα κ να τις εννοώ όλες!! Άλλα θα κάνω μόνο μια… τη πιο σημαντική για όλους!!! Υγεία μόνο και μπόλικη αγάπη, σε όλα τα σπίτια σε όλες τις καρδιές!! Κανένας μόνος, κανένας λυπημένος!! Να σκεφτόμαστε τα όμορφα κι αυτά θα έρθουν!! Καλά μας Χριστούγεννα λοιπόν… όμορφα, λαμπερά, χαρούμενα!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Η Ελένη, η οποία θα ζήσει τις πρώτες γιορτές ως παντρεμένη με τον Παύλο Πετρουλάκη, φαίνεται πως λατρεύει τα Χριστούγεννα κι έτσι φρόντισε να τα φέρει νωρίτερα στο σπίτι τους.

Δες την ανάρτησή της:

Θα μπορουσα να κανω πολλες ευχες για τα φετινα Χριστουγεννα κ να τις εννοω ολες!!Αλλα θα κανω μονο μια..τη πιο σημαντικη για ολους!!!Υγεια μονο κ μπολικη αγαπη,σε ολα τα σπιτια σε ολες τις καρδιες!!Κανενας μονος,κανενας λυπημενος!!Να σκεφτομαστε τα ομορφα κ αυτα θα ερθουν!! Καλα μας Χριστουγεννα λοιπον…ομορφα,λαμπερα,χαρουμενα!!✨💕✨💕✨💕✨💕 #christmas #tileei #happy #love #live #family #enjoy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις

Read More

And More