Eλένη Τσολάκη: Έξαλλη με fake δημοσίευμα που μιλάει για προβλήματα στο γάμο της!

Έξαλλη κυριολεκτικά έκανε την Ελένη Τσολάκη δημοσίευμα site το οποίο αναφέρει ότι η παρουσιάστρια έχει προβλήματα στο γάμο της και ότι το ζευγάρι προσπαθεί να αποκτήσει παιδί…

Η δημοσιογράφος είναι αλήθεια ότι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με όσα γράφουν για εκείνη και αυτό το δημοσίευμα την εξόργισε πραγματικά γιατί στο άρθρο κάνουν λόγο και για εγκυμοσύνη… που είναι το πιο ευαίσθητο και ιερό θέμα για μια γυναίκα!

Διάβασε όσα έγραψε η Ελένη:

“Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτη τη «δημοσιογραφια» κ γι αυτο το «αποκλειστικο ρεπορταζ».Λυπαμαι που καποιοι ανθρωποι θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να γραφουν οτι κακοηθεια κ βλακεια τους ερθει στο μυαλο!
Τοσα χρονια που βρισκομαι σ αυτο το χωρο εμαθα να σεβομαι καθε ανθρωπο,να προσεχω τι λεω κ τι κανω για τους αλλους κ το πιο βασικο…να διατηρω τις αξιες μου!!Να σεβομαι τις ζωες των ανθρωπων κ τις οικογενειες τους!Για μενα αυτο ειναι ηθικη!
Δεν θα απαντουσα,οπως σε τοσες κ τοσες βλακειες που διαβαζω!Θα το αντιμετωπιζα ακομα μια φορα με χιουμορ οπως οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα πως κανω!Αλλα δεν εχετε οριο!!Δεν υπαρχει σταματημος!
Χρησιμοποιειτε ακομα κ μια εγκυμοσυνη που ειναι το πιο ιερο θεμα στο κοσμο για να μη μπορεσει κανενας να αντισταθει στο τιτλο!!!ΕΛΕΟΣ”!!

Read More

And More