Ελένη Τσολάκη: Η έκπληξη που δέχτηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της εκπομπής της

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί μέσα από τη συχνότητα του Open η Ελένη Τσολάκη με την εκπομπή “Καλοκαίρι νοτ”. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής την περίμενε και μια έκπληξη αφού στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε η καλή της φίλη και πρώην συνεργάτιδά της Σταματίνα Τσιμτσιλή.

¨Ήθελα να σας πω καλημέρα και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Εύχομαι αυτό το ξεκίνημα να είναι όπως το ονειρεύεσαι, όπως το φαντάζεσαι και όπως το επιθυμείς. Εμείς τελειώνουμε την Παρασκευή, μετράμε αντίστροφα γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτές οι δυο χρονιές με τον κορονοϊο και αυτές τις δύσκολες στιγμές που έχουμε βιώσει φαίνονται πολύ έντονες, αρκετά κουραστικές και εγώ με τα παιδιά, τα τηλεμαθήματα, τον Γιαννάκη στο σπίτι, ήταν ακόμα πιο περίεργα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να ξεκουραστεί και να μην κλειστούμε και εκεί που θα πάμε.

Η αλήθεια είναι ότι στόχος μας είναι να φύγουμε κατευθείαν μετά την εκπομπή γιατί θα γυρίσουμε και νωρίς… Είσαι κομμάτι του Happy Day, κομμάτι της καρδιάς μου” ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του jHappy Day.

Read More

And More