Ελένη Τσολάκη: Η πιο όμορφη στιγμή από τον γάμο της και η επιθυμία να γίνει μητέρα

Από την ημέρα που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, η ζωή της Ελένης Τσολάκη θυμίζει παραμύθι! Η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη και μάλιστα θα ήθελαν μέσα στο 2019 να αποκτήσουν τον καρπό του έρωτά τους.

Η Ελένη Τσολάκη εξομολογείται για όλα στο page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο…

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σας αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είστε παντρεμένοι;

Δεν έχω καταλάβει καμία διαφορά, γιατί έτσι κι αλλιώς ζούσαμε μαζί με τον Παύλο πριν παντρευτούμε. Όλα κυλούν το ίδιο όμορφα. Αλλά παρόλο που δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας, αισθάνομαι ότι είμαστε πιο πολύ μαζί. Από τότε που παντρεύτηκα με τον Παύλο νιώθω ακόμα περισσότερο ότι είναι το άλλο μου μισό.

Πόσο καιρό σού πήρε για να καταλάβεις ότι ο Παύλος είναι ο άνδρας της ζωής σου;

Έξι μήνες. Όσο μεγαλώνεις, χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να καταλάβεις τους ανθρώπους. Από πολύ νωρίς, λοιπόν, κατάλαβα ότι «εδώ κάτι ωραίο θα γίνει» και δεν έπεσα έξω.

Αν δεν κάνω λάθος, στους έξι μήνες της σχέσης σας έγινε και η πρόταση γάμου.

Αλήθεια είναι αυτό. Και παρόλο που είχα αυτά τα αισθήματα, δεν περίμενα με τίποτα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου στους έξι μήνες της σχέσης μας ούτε αντιλήφθηκα κάτι.

Πού έγινε η πρόταση γάμου;

Στο σπίτι. Παραδοσιακά, ωραία, αντρικά, όπως πρέπει να γίνεται. Μην με ρωτήσεις όμως άλλες λεπτομέρειες, γιατί είναι μια πολύ δική μας στιγμή που δεν θα ήθελα να τη μοιραστώ.

Δυσκολευτήκατε στην αρχή της συγκατοίκησης;

Ευτυχώς είμαστε και οι δύο της τάξης και της καθαριότητας, οπότε δεν έχει κάποια συνήθεια που να με εκνευρίζει και να ήθελα να την αλλάξει. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι θέλει να κυκλοφορεί με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί εγώ έχω συνηθίσει να τα αφήνω στο χαλάκι του χολ και να φοράω τις παντοφλίτσες μου (γελάει).

Ποια είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχεις από τον γάμο σου;

Η πιο όμορφη στιγμή από τον γάμο μου είναι όταν έφτασε στον χώρο όπου ετοιμαζόμουν μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα, τα οποία λατρεύω, μαζί με μια κάρτα από τον Παύλο. Κάθε φορά που διαβάζω τα λόγια που μου είχε γράψει σε αυτή την κάρτα συγκινούμαι πολύ.

Θα ήθελες το 2019 να γίνεις μητέρα;

Ναι, φυσικά. Νομίζω ότι ο ερχομός ενός παιδιού είναι που αλλάζει ουσιαστικά τη ζωή ενός ζευγαριού. Θέλουμε πολύ και εγώ και ο Παύλος να γίνουμε γονείς και μακάρι το 2019 ο Θεός να το έχει στα σχέδιά Του για εμάς.

Read More

And More