Ελένη Τσολάκη: Μετακόμισε στο σπίτι του συντρόφου της!

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Ελένη Τσολάκη και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Παύλος Πετρουλάκης. Το ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη και η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, μετακόμισε στην οικία του καλού της.

Σύμφωνα με την Real Life και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η παρουσιάστρια δεν κοιμάται πλέον μόνη της τα βράδια, καθώς μετακόμισε μόνιμα στο σπίτι του αγαπημένου της στην Παλλήνη. “Η Ελένη άφησε το σπίτι της στην Κηφισιά και στο σπίτι του Παύλου Πετρουλάκη στην Παλλήνη!”, αποκάλυψε άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Ελένης Τσολάκη, και κατόπιν πρόσθεσε: “Μπορεί το προηγούμενο διάστημα της σχέσης τους η Ελένη να έμενε αρκετά βράδια στο σπίτι του Παύλου, τώρα, όμως, με αυτήν την κίνηση, τα πράγματα μοιάζουν να είναι πιο σοβαρά από ποτέ μεταξύ τους!”.

Οι δυο τους θεωρούν την συγκατοίκηση μια ιδιαίτερη δοκιμασία, η οποία θα καθορίσει το κοινό τους μέλλον. Πριν λίγο καιρό, πάντως, άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσε στη Real Life: “Υπάρχει έντονα η σκέψη και από τις δύο πλευρές μέσα στο 2017 να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με γάμο, αφού η Ελένη βρήκε στον Παύλο το άλλο της μισό”.

Read More

And More